košík je prázdný

Tan fruit Rouge 100 g

Komplexní antioxidační prostředek s taniny pro modré odrůdy
399,00 Kč
Cena bez DPH 329,75 Kč
Skladem
Objednací kód: 1223

Kombinovaný prostředek speciálně vyvinutý pro maximální ochranu moštů a rmutů červených vín před možnou oxidací. 

Tan® Fruit Rouge pomáhá stabilizovat látky extrahované při maceraci slupky červených vín. Prostředek je doporučený pro získání stability rmutů před fermentací, kdy požadujeme prodloužení kontaktu se slupkou hroznu, tj. ve stá- diu než začne alkoholová fermentace. Z botanického hlediska se jedná o řadu vysoce kvalitních taninů selektovaným ze slupky hroznů a lístků zeleného čaje. 

Své uplatnění nachází Tan® Fruit Rouge již v první fázi zpracování hroznů tj. při prvním ošetření. Vína ošetřená tímto prostředkem jsou komplexnější a vyznačují se svěžestí, ovocnou chutí a plností. 

 

Dávkování

Hrozny 40 - 50 g/100 kg

Při procesu odzrnění 30 - 40 g/hl

Upozornění: 40 g/hl Tan Fruit Rouge vytvoří v počátečním stadiu 50 mg/l SO2 a asi 100 mg/l kyseliny askorbové.

 

Aplikace

Potřebné množství rozpusťte v 10-ti násobném množství vody a následně aplikujte dle požadované operace. 

Sdílejte nás

Zasílání novinek

Přihlaste se pro zasílání novinek a akcí!