- - Vinohrad a sklep
- - Ve vinohradě
- + Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Nemělo by chybět žádnému vinaři
Buničina - Greencel 3,35 kg
Kód produktu: 8227
Čistá buničina Greencel vyčistí z kalů při lisování ještě 95% čisté šťávy
299 Kč 247,11 Kč Bez DPH
Výborný pomocník pro zvýšení výtěžnosti a kvality moštu pri odkalování. Přípravek je vyroben z velmi čisté celulózy. Jedná se o biodegradovatelný materiál, vyrobený z vláken rostlinného původu.
Dávkování
- 2 - 3 kg buničiny na 100 l.
Návod k použití
- Do kalů po lisování přidáme odpovídající dávku Greencel. Vlákno vkládáme suché, po namočení v sedimentu jej rozvolníme tak, aby netvořilo shluky a chuchvalce.
- Směs sedimentu a vlákna důkladně promícháme a následně přelijeme do lisu.
- Zpočátku necháme téct samospádem a první zakalený mošt (cca 3 - 6 l) vrátíme zpět do lisu.
- Pak pomalu lisujeme, až začne vytékat čirý mošt.
- Celý proces lisování provádíme opatrně a pomalu.
- Vylisovaný mošt můžete přidávat k ostatnímu moštu nebo jej využít samostatně. Zůstatky po lisování jsou ekologické a je možno je kompostovat nebo použít jako hnojivo do vinice či zahrady.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy