- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- - Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Měření - teploměry, cukroměry a jiné
Cukroměr v tubuse
Kód produktu: 3491
Cukroměr/kvasoměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu.
219 Kč 180,99 Kč Bez DPH
Cukroměr/kvasoměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu.
Postup měření
Měření se provádí při 20 ° C.
- Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
- Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
- Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
- Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
Vlastnosti
- Stupnice cukroměry 0-10%, norma ČSN.
- Celková délka 21 cm.
- Tloušťka spodní části cukroměry 2,3 cm.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy