Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Fermentace

Kód produktu: 2863

Kvašené potraviny pro zdravý život.

490 Kč 404,96 Kč Bez DPH

Skladem > 10 ks

Dubňany: > 10 ks

Mělník: < 10 ks

- +

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví.

Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě.

Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.

  • Kniha je v českém jazyce
  • ISBN 978-80-271-3152-5
  • Autor Holly Davisová
  • 272 stran

Znalcem vína za 24 hodin

209 Kč
u dodavatele - na dotaz

Děláme si sami

369 Kč
+ -
ks
skladem

Encyklopedie degustace vína

499 Kč
+ -
ks
skladem

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy