Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kvasinky a enzymy » Kvasinky » Ostatní

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Fermicru AR2 500 g

Kód produktu: 2019

Kvasinky pro produkci intenzivně aromatických bílých, růžových i červených vín.

659 Kč 544,63 Kč Bez DPH

skladem
- +

Kvasinky pro produkci intenzivně aromatických bílých, růžových i červených vín. Dobrá produkce aromatických esterů. Kvasinky podporují aromatickou různorodost vín.

Návod k použití: Kvasinky rozmíchejte v 10-ti násobném množství vlažné směsi (cca 30-35°C) cukru (moštu) a vody 1:1. Nechejte 20-30 min rehydratovat. Náslledně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi směsí a moštem (rmutem) by neměl být vyšší než 8°C. Optimální teplota kvašení 12-24 °C.

Kvasná zátka

25 Kč
+ -
ks
skladem

Bakterie Viniflora Oenos

339 Kč
+ -
ks
pouze osobní odběr

Oenoferm Muller Thurgau 500 g

799 Kč
+ -
ks
skladem

Oenoferm Rosé F3 20 g

39 Kč
+ -
ks
skladem

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy