FermiHill Terroir 20 g

Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur lie”.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 8824
39 Kč 32,23 Kč bez DPH
FermiHill Terroir 20 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur lie”.

Vhodné pro: Všechny odrůdy.

Složení

Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae, vhodné pro středoevropská vína.

​​Alkoholová tolerance: 14,5 %

Dávkování a použití

20 g/100 l. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 15 - 30°C. 

Původ: 
Fermivin 7013, 
OENOBRANDS SAS, Francie

Skladování

V suchu, dobře uzavřené

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: