- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- - Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kvasinky a enzymy » Kvasinky » Ostatní
Oenoferm Riesling F3 20 g
Kód produktu: 1475
Čistá kultura kvasinek, pro odrůdově typické ryzlinkové víno.
49 Kč 43,75 Kč Bez DPH
Pro tento typ kvašení vyzkoušejte také vynikající kvasinky FermiHill Ryzlink.
Čistá kultura kvasinek, pro odrůdově typické ryzlinkové víno.
Kvašení při teplotě mezi 15 - 18°C podporuje aromatický profil ovocných broskvových známek. Při vysokém obsahu alkoholu je třeba ke konci fermentace zvýšit teplotu na 20-22°C, aby kvašení neskončilo. Je-li požadován zbytkový cukr, kvašení může být zastaveno snížením teploty, siřením apod.
Dávkování: 20 g/hl
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy