Rapidase Hill Batonáž 5 g

Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 1652
69 Kč 57,02 Kč bez DPH
Rapidase Hill Batonáž 5 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.

Použití a dávkování

2-3 g/hl. Dávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody a vmíchejte do celého objemu.

Přípravek je aktivní od 10 do 55°C (aktivita se zvyšuje s teplotou). Proces může být deaktivován bentonitem.

Vlastnosti

  • Optimalizuje porces míchání vína na kvasnicích (batonage nebo sur-lie)
  • Zlepšuje senzorické vlastnosti vína a jeho rovnováhu
  • Pomáhá uvolňovat manoproteiny a další prospěsné koloidy obsažené v mrtvých kvasinkových buňkách, přirozeně se vyskytujících ve vinných kalech.
  • Vhodné pro všechny druhy vín a moštů

Složení

Pektináza, beta-glukanáza, maltodextrin.

Skladování

V chladu, temnu, dobře uzavřené.

Země původu: Francie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: