- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- - Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kvasinky a enzymy » Enzymy
Rapidase Hill Batonáž 5 g
Kód produktu: 1652
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
69 Kč 57,02 Kč Bez DPH
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Použití a dávkování
2-3 g/hl. Dávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody a vmíchejte do celého objemu.
Přípravek je aktivní od 10 do 55°C (aktivita se zvyšuje s teplotou). Proces může být deaktivován bentonitem.
Vlastnosti
- Optimalizuje porces míchání vína na kvasnicích (batonage nebo sur-lie)
- Zlepšuje senzorické vlastnosti vína a jeho rovnováhu
- Pomáhá uvolňovat manoproteiny a další prospěsné koloidy obsažené v mrtvých kvasinkových buňkách, přirozeně se vyskytujících ve vinných kalech.
- Vhodné pro všechny druhy vín a moštů
Složení
Pektináza, beta-glukanáza, maltodextrin.
Skladování
V chladu, temnu, dobře uzavřené.
Země původu: Francie.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy