Tan Fruit Rouge 20 g

Kombinovaný prostředek speciálně vyvinutý pro maximální ochranu moštů a rmutů červených vín před možnou oxidací.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 2892
109 Kč 90,08 Kč bez DPH
Tan Fruit Rouge 20 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Kombinovaný prostředek speciálně vyvinutý pro maximální ochranu moštů a rmutů červených vín před možnou oxidací. 

Tan® Fruit Rouge pomáhá stabilizovat látky extrahované při maceraci slupky červených vín. Prostředek je doporučený pro získání stability rmutů před fermentací, kdy požadujeme prodloužení kontaktu se slupkou hroznu, tj. ve stá- diu než začne alkoholová fermentace. Z botanického hlediska se jedná o řadu vysoce kvalitních taninů selektovaným ze slupky hroznů a lístků zeleného čaje. 

Své uplatnění nachází Tan® Fruit Rouge již v první fázi zpracování hroznů tj. při prvním ošetření. Vína ošetřená tímto prostředkem jsou komplexnější a vyznačují se svěžestí, ovocnou chutí a plností. 

Dávkování

Hrozny 40 - 50 g/100 kg

Při procesu odzrnění 30 - 40 g/hl

Upozornění: 40 g/hl Tan Fruit Rouge vytvoří v počátečním stadiu 50 mg/l SO2 a asi 100 mg/l kyseliny askorbové.

Aplikace

Potřebné množství rozpusťte v 10-ti násobném množství vody a následně aplikujte dle požadované operace. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: