Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Technologie šampaňského

Kód produktu: 1195

Kniha o počátku a výrobě šampaňského

639 Kč 528,10 Kč Bez DPH

skladem - expedice do 12 h
- +

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.

Vydání první, 2016. 308 stran, 84 obr., 17 tab.

ISBN: 978-80-905319-7-0

Vše, co byste měli vědět o víně... a nemáte se koho zeptat

299 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Vinografie

299 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Korek

119 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Víno lehce poetické lehce romantické

199 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 1 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy