Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Technologie šampaňského

Kód produktu: 1195

Kniha o počátku a výrobě šampaňského

639 Kč 639 Kč Bez DPH

Skladem < 10 ks

Dubňany: < 10 ks

Mělník: < 10 ks

- +

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.

Vydání první, 2016. 308 stran, 84 obr., 17 tab.

ISBN: 978-80-905319-7-0

Vinohradnictví

Vinohradnictví
 Doporučujeme
1 489 Kč
Vázaná plnobarevná kniha je určena všem pěstitelům révy vinné a studentům předmětu vinohradnictví. Kniha podává ucelený přehled o vinohradnictví, jaký v u nás dosud nebyl v jediném svazku vydán.
+ -
ks
skladem

Vše, co by měl vědět každý milovník vína

259 Kč
Vše, co by měl vědět každý milovník vína je příručka pojednávající o víně, tedy kouzelném nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích.
+ -
ks
skladem

Brožura - Chci udělat parádní víno - aktualizovaná verze

Brožura - Chci udělat parádní víno - aktualizovaná verze
 Doporučujeme
99 Kč
Celý název „Chci udělat parádní víno, ale nejsu velkovinař, aneb velká vína lze dělat i v malé bečce" mluví za vše. A co víc? Brožura je aktualizovaná o nová speciální témata!
+ -
ks
skladem

Rosé

199 Kč
Vše co by jste chtěli vědět o stále více oblíbeném způsobu výroby vína - rosé.
+ -
ks
skladem

Oxid siřičitý v enologii

299 Kč
Vše o oxidu siřičitém neboli síře od předního českého odborníka Doc. Miloše Michlovského.
+ -
ks
skladem

Příprava červených vín

595 Kč
Vyšla další ze série knih o vinohradnictví a vinařství od Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. s názvem Příprava červených vín. Navazuje tak na v minulém roce vydanou Přípravu bílých vín. Vázaná plnobarevná kniha formátu A5 „Příprava červených vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy červených tichých suchých vín a samostatně se zabývá víny zrajícími v dřevěných sudech. Podrobnosti Počet stran: 329 stran Vazba: pevná vazba Rozměr: 177×247 mm Hmotnost: 1080 g Jazyk: český jazyk
+ -
ks
skladem

WineWords, English for Wine Professionals & Wine Lovers

1 490 Kč
Ucelená učebnice pro všechny, kteří chtějí používat angličtinu ve vinařství, při degustacích či ve svých výletech za vínem do zahraničí.
+ -
ks
skladem

Mikrobiologie a biochemie vína

1 015 Kč
Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt lahvové víno.
+ -
ks
skladem

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy