- - Vinohrad a sklep
- - Ve vinohradě
- + Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace
Vaříme rádi (ale ne každý den)
Kód produktu: 5013
Velmi oblíbená a dlouho vyprodaná kniha od pana ing. Balaštíka je zpět !
299 Kč 299 Kč Bez DPH
Autor: Ing. Jaroslav Balaštík
Publikace přináší nové postupy, jak v domácnosti připravovat a uchovat potraviny a pokrmy za použití jak tradičních postupů, tak také nových v mikrovlnné troubě, v tlakovém hrnci apod. Uvedené postupy byly autorem důkladně odzkoušeny a poté vybrány nejvhodnější. U autora, stejně jako u spolupracovníků došlo hlavně při mikrovlnění k velmi ojedinělým závadám, zaviněným rozmanitostí pracovních postupů. Tyto závady jsou v publikaci uvedeny tak, aby se uživateli nestaly podobné problémy.
V knize najdete mnoho tipů jak zavařovat a uchovávat jídlo. Také jak dávkovat jednotlivé druhy jídel pro ideální zdraví člověka a mnoho dalších.
Pan Balaštík byl zakladatel několika konzerváren, jeho postupy se doteď používají. Byl také výrobce pálenek. Vydal několik knížek na podobné téma. Letilé zkušenosti v těchto oborech z něj udělali velmi uznávaného odborníka.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy