Blancol 100 g
Vaječný bílek. Zvyšuje jemnost a sráží kyselost vín - kombinovaný přípravek, který snižuje aciditu bílých, růžových a červených vín. Jeho činností se zvyšuje jemnost a chuť nadměrně kyselých vín.

Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších

Doprava k vám
již od 49 Kč

Zákaznická podpora
na telefonu i on-line

Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Vaječný bílek. Zvyšuje jemnost a sráží kyselost vín - kombinovaný přípravek, který snižuje aciditu bílých, růžových a červených vín. Jeho činností se zvyšuje jemnost a chuť nadměrně kyselých vín.
Vaječný bílek patří mezi klasické a osvědčené prvky užívané ve vinařské technologii. Blancoll díky své struktuře zabezpečuje snadnou a bezproblémovou aplikaci přitom čiřící efekt je shodný s použitím čerstvého bílku.
Blancoll reaguje převážně s hořkými fenolickými a taninovými složkami vína. Následnou flokulací dochází k posílení čistícího efektu, zakulacení zjemnění chuti a zmírnění adstringence vína. Přípravek je vhodný pro čiření a zvláště červených vín, díky svému šetrnému působení na aromatické složky je vhodný i k ošetření bílých vín, zvláště zrajících v barikových sudech.
Průměrná doba sedimentace
- 2-3 dny
Dávkování
- 5 – 10 g/hl.
Další název: BIANCO NEVE
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.