Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto MŮŽE ODESLÁNÍ BALÍČKU TRVAT AŽ 2 PRACOVNÍ DNY.

Anchor Alchemy IV.

Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková vína. Produkuje stabilní ovocné estery. Snížení metoxypyrazinů, které redukují zelený charakter.
Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Kód: 8850 FMH00113 Zvolte variantu
69 Kč 2 290 Kč od 69 Kč 57,02 Kč bez DPH 1 892,56 Kč bez DPH od 57,02 Kč bez DPH
Anchor Alchemy IV.
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková vína. Produkuje stabilní ovocné estery. Snížení metoxypyrazinů, které redukují zelený charakter. 

Pro vína: Červená a rosé vína. 

Typ: Směs kvasinek.

Původ: AWRI

Tolerance chladu: 16°C

Alkoholová tolerance: 15,5%

Pěnění: NE

Dávkování a použití: 30 g/100 lRozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min. bobtnat (směs zpění), vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí bát větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 16-28°C

Doporučujeme použití výživy a kvašení při 16-28°C

Výrobce: OENOBRANDS®, Francie. 

Skladování: V suchu, dobře uzavřené. 

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Doplňkové parametry

Kategorie: Kvasinky
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola