Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto MŮŽE ODESLÁNÍ BALÍČKU TRVAT AŽ 2 PRACOVNÍ DNY.

Dubové desky Hill House

Dubová deska Hill House. Vysoce kvalitní dubová deska, která do nápoje přináší tóny karamelového bonbonu, pražených ořechů a pečeného kokosu

Velikost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 3348 FMH00149 Zvolte variantu
89 Kč 199 Kč od 89 Kč 73,55 Kč bez DPH 164,46 Kč bez DPH od 73,55 Kč bez DPH
Dubové desky Hill House
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní dubová deska, která do nápoje přináší tóny karamelového bonbonu, pražených ořechů a pečeného kokosu.

Řada HOUSE je specifická dlouhým a pomalým opálením. Tím zajišťuje velmi rychlou a intenzivní maceraci aromatických a chuťových látek.

Vhodné pro

bílá, rosé a červená vína a také pro ostatní nápoje

Dávkování a použití

Individuální - dle požadavků a typu nápoje. Doporučené:

  • bílá a růžová vína: 1 -4 ks/50 l
  • červená vína a ostaní nápoje: 1 - 4 ks/50 l

Ponořte (zavěste) desku/y do středu nádoby s nápojem a nechejte po zvolenou dobu luhovat. Doba (aplikace) luhování je 2 - 8 měsíců. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti. Lze aplikovat v období fermentace nebo také do již hotového vína.

Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena!

Složení

Opalované dubové desky French House, vyrobené z francouzského (Quercus robur/petrae) z nejlepších oblastí - Allier/Nievre/Bourgogne/Vosges. Dřevo je přirzeně sušené na vzduchu po dobu 36 měsíců.

Rozměr desky:

  • S - 45,71 x 3,18 x 0,95 cm
  • XXL - 91,45 x 6,35 x 0,95 cm

Původ:

Francie

Skladování

Skladujte v suchu a dobře uzavřené.

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Doplňkové parametry

Kategorie: Taniny, dubové chipsy a desky
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola