Dubové chipsy Hill Pastille 500 g

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny kandovaného ovoce, hřebíčku, listového těsta a mléčné čokolády.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 3344
199 Kč 164,46 Kč bez DPH
Dubové chipsy Hill Pastille 500 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny kandovaného ovoce, hřebíčku, listového těsta a mléčné čokolády. 

Vhodné pro

Všechny vína, pálenky i ostatní nápoje.

Vlastnosti

Plnější tělo, bohatší aroma, větší perspektiva.

Složení

Opalované dubové chipsy Unique Pastille, vyrobené z amerického a francouzského dubu (Quercus alba) z nejlepších oblastí - Alier/Nièvre/Bourgogne, Missouri/Virginia/Pennsylvania. Dřevo je přirozeně sušené na vzduchu po dobu 36 měsíců.

Původ: OakWise, Nivolas-Vermelle, France

Dávkování a použití

Individuální, dle požadavků na nápoj. Doporučené:  

  • bílá a rosé vína: 300 - 500 g/hl,
  • červená vína a ostatní nápoje: 300 - 700 g/hl.

Chipsy vložte do vhodného vaku nebo síta a umístěte přímo do nápoje. Doba aplikace (macerace): 1 - 5 měsíců. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti. Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena. Řada PASTILLE se vyznačuje sladkými taniny, které jsou ideální pro svěží bílá a lehčí červená vína. Chipsy lze aplikovat v období fermentace nebo do již hotového vína.

Skladování

V suchu, dobře uzavřené.

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola