Doručení výhodně! Balíkovna jen za 49 Kč • Na adresu už od 69 Kč 🚚

Dubové domino Hill Fr NT36ST

Vysoce kvalitní nepálené dubové tyčky, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) U dodavatele - na dotaz Zvolte variantu
Kód: FMH00432 FMH00431 Zvolte variantu
179 Kč 2 299 Kč od 179 Kč 147,93 Kč bez DPH 1 900 Kč bez DPH od 147,93 Kč bez DPH
Dubové domino Hill Fr NT36ST
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 59 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní nepálené dubové tyčky, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.

Vhodné pro:

  • Vína, pálenky i ostatní nápoje.

Účinky:

  • Plnější tělo, bohatší aroma, větší perspektiva.

Složení:

  • Nepálené dubové paličky vyrobené z francouského dubu (Quercus alba), z teplejších oblastí - Allier/Niévre/Bourgogne. Dřevo je přirozeně sušené na vzduch po dobu 36 měsíců.

Dávkování a použití:

  • Individuální dle požadavků na nápoj.

Doporučené:

  • 2 - 5 g/l

Tyčky vložte přímo do nápoje. Doba aplikace (luhování): 1 - 6 měsíců. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti.

Lze je aplikovat v období fermentace nebo do již hotového vína. Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena!

Řada NonT je specifická nepálením chipsů. Díky tomu dodávají do vín ovocné a svěží tóny. Proto jsou vhodné zejména do bílých a lehčích červených vín.

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba nápojů
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola