Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kvasinky a enzymy » Enzymy

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Enzym extra fruit Hill 20 g

Kód produktu: 6139

Speciální enzym k rozkladu ovocných a hroznových kvasů.

129 Kč 106,61 Kč Bez DPH

skladem
- +

Speciální enzym k rozkladu ovocných a hroznových kvasů.

Použití

Umožňuje cílenou extrakci ovocných aromatických prekurzorů obsažených ve slupce červených hroznů a ostatním ovoci. Díky tomu ovoce plynuleji prokváší na optimální obsah alkoholu. Intenzivnější narušení pletiva ovoce rovněž do kvasu uvolňuje cenné ovocné látky a zvyšuje obsah přirozených ovocných aromatických látek. Zkapalněný a rozložený kvas ulehčuje rozkvašení, zlepšuje prokvašení kvasu, což vede k lepší výtěžnosti alkoholu. Současně se snižuje nebezpečí připálení během destilace.

Dávkování

3 - 5 g/100 kg. Účinek lze podpořit po dvou dnech přidáním 2 g enzymu na 100 kg kvasu. Ideální teplota kvasu je 20ºC. Požadovanou dávku rozmíchejte v 10násoném množství vlažné vody a vmíchejte do celého objemu. Účinek enzymu může být eliminován bentonitem.

Vlastnosti

Jeho použití umožňuje snížení doby macerace a teploty, stejně jako méně používat potenciálně oxidativní mechanické metody, jako je prorážení nebo delší namáčení za studena.

Varianty prodeje

Enzym extra fruit Hill prodáváme ve variantě:

Enzym extra fruit Hill 5 g

Enzym extra fruit Hill 100 g

Enzym extra fruit Hill 100 g

469 Kč
+ -
ks
skladem

Enzym extra fruit Hill 5 g

35 Kč
+ -
ks
skladem

Rapidase Expresion 100 g

469 Kč
+ -
ks
skladem

Filtrační enzym Rapidase

59 Kč
+ -
ks
skladem

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy