Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto může odeslání balíčku trvat až 2 pracovní dny.

FermiHill Berry 20 g

Kvasinky pro kvalitní červená vína. Produkují stabilní ovocné estery, které vytváří aroma černého ovoce (maliny, ostružiny, borůvky).
Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 9278
49 Kč 40,50 Kč bez DPH
FermiHill Berry 20 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Kvasinky pro kvalitní červená vína. Produkují stabilní ovocné estery, které vytváří aroma černého ovoce (maliny, ostružiny, borůvky).

Vhodné také pro

AN, ALI, CS, DO, FR, ZW

Dávkování

20 g/hl. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení 13-23°C.

Složení

Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, vhodné pro středoevropská vína.

Alkoholová tolerance 15,5 %.

Původ: 
Fermivin P21, 
OENOBRANDS SAS, Francie

Skladování

Skladujte v suchu, dobře uzavřené.

Varianty na prodej

Kvasinky prodáváme v těchto variantách:

FermiHill Berry 100 g

FermiHill Berry 500 g

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Doplňkové parametry

Kategorie: Kvasinky
EAN: 769503771410

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola