



Co je FERMSTOP?
FERMSTOP se používá k získání pevných látek k nasycení pevné kyseliny, jako je kyselina oktanová (C8), děkanová (C10) a doděkanová (C12). Tyto kyseliny se přirozeně vyskytují například v oříšcích nebo mateřských mléčkách, což znamená, že jsou nejen zdravotně nezávadné, ale dokonce i zdraví prospěšné. Máme přístup k informacím o úloze, způsobu její výroby, způsobu fermentace, způsobu, jakým reguluje svou činnost.
Jak FERMSTOP účinkuje?
Při aplikaci dokvašujícího mostu se nedisociované mastné kyseliny obsažené v přípravku FERMSTOP dostávají do buněk kvasinek. Zde disociují, snižují vnitřní pH kvasinek a narušují konformaci jejich membrány. Tento proces zahrnuje rychlou inhibici metabolické aktivity v organismu, její odumření a následné zastavení alkoholové fermentace.
Výhody použití FERMSTOP
Toto je jeden z osvědčených postupů pro FERMSTOP, lze jej používat posledních několik let, jelikož je oxidován a siřičitý (SO₂) nebo kyselina sorbová. Takto to funguje a jak to funguje, ale zároveň to minimalizuje náklady na udržení produktu v paměti, a proto o něm musíme vědět víc a jak jej používat.
FERMSTOP má dobrou představu o tom, co s tím dělat, co se s tím děje, co se chystá v budoucnu sterilní filtrace. Použití FERMSTOP je tedy nápadem pro menší vinařství, které hledají fotografické a cenově dostupné řešení.
Dávkování a synergické faktory:
Dávkování přípravku FERMSTOP do kvasícího média je 1:10 000, což je 1 ml na 10 litrů kvasícího média. Synergické účinky FERMSTOP působí na nízké pH, vyšší obsah etanolu, nižší kalnost muštu, vyšší teplotu a vyšší koncentraci volné oxidace a siřičitého. Správné požadavky, že organoleptické vlastnosti vína zůstávají nedotčeny, látky se navíc váží v těle kvasinek, které jsou odstraněny při první stáčce.
Po aplikaci aplikujte FERMSTOP po 12-24 hodinách.
Kvasící mosty s obsahem 7-10% alkoholu: FERMSTOP + 40-60 mg/l SO₂
Kvasící mosty s obsahem 10-13% alkoholu: FERMSTOP + 30-50 mg/l SO₂
Kvasící mušty s obsahem 13% a více alkoholu: FERMSTOP + 20-40 mg/l SO₂
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Výroba nápojů |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.