FermiHill FERMSTOP 1l

Přírodní, vysoce účinný přípravek na zastavení kvašení.

Objem CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: FMH00411 FMH00409 FMH00410 FMH00420 Zvolte variantu
739 Kč 79 Kč 389 Kč 6 999 Kč od 79 Kč 610,74 Kč bez DPH 65,29 Kč bez DPH 321,49 Kč bez DPH 5 784,30 Kč bez DPH od 65,29 Kč bez DPH
FermiHill FERMSTOP 1l
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 59 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Co je FERMSTOP?

 FERMSTOP se používá k získání pevných látek k nasycení pevné kyseliny, jako je kyselina oktanová (C8), děkanová (C10) a doděkanová (C12). Tyto kyseliny se přirozeně vyskytují například v oříšcích nebo mateřských mléčkách, což znamená, že jsou nejen zdravotně nezávadné, ale dokonce i zdraví prospěšné. Máme přístup k informacím o úloze, způsobu její výroby, způsobu fermentace, způsobu, jakým reguluje svou činnost.

 Jak FERMSTOP účinkuje?

Při aplikaci dokvašujícího mostu se nedisociované mastné kyseliny obsažené v přípravku FERMSTOP dostávají do buněk kvasinek. Zde disociují, snižují vnitřní pH kvasinek a narušují konformaci jejich membrány. Tento proces zahrnuje rychlou inhibici metabolické aktivity v organismu, její odumření a následné zastavení alkoholové fermentace.

Výhody použití FERMSTOP

 Toto je jeden z osvědčených postupů pro FERMSTOP, lze jej používat posledních několik let, jelikož je oxidován a siřičitý (SO₂) nebo kyselina sorbová. Takto to funguje a jak to funguje, ale zároveň to minimalizuje náklady na udržení produktu v paměti, a proto o něm musíme vědět víc a jak jej používat.

FERMSTOP má dobrou představu o tom, co s tím dělat, co se s tím děje, co se chystá v budoucnu sterilní filtrace. Použití FERMSTOP je tedy nápadem pro menší vinařství, které hledají fotografické a cenově dostupné řešení.

Dávkování a synergické faktory:

Dávkování přípravku FERMSTOP do kvasícího média je 1:10 000, což je 1 ml na 10 litrů kvasícího média. Synergické účinky FERMSTOP působí na nízké pH, vyšší obsah etanolu, nižší kalnost muštu, vyšší teplotu a vyšší koncentraci volné oxidace a siřičitého. Správné požadavky, že organoleptické vlastnosti vína zůstávají nedotčeny, látky se navíc váží v těle kvasinek, které jsou odstraněny při první stáčce.

Po aplikaci aplikujte FERMSTOP po 12-24 hodinách.

Kvasící mosty s obsahem 7-10% alkoholu: FERMSTOP + 40-60 mg/l SO₂

Kvasící mosty s obsahem 10-13% alkoholu: FERMSTOP + 30-50 mg/l SO₂

Kvasící mušty s obsahem 13% a více alkoholu: FERMSTOP + 20-40 mg/l SO₂

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba nápojů
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola