Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto může odeslání balíčku trvat až 2 pracovní dny.

Jemný tanin TOP House 500 g

Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 0835
299 Kč 247,11 Kč bez DPH
Jemný tanin TOP House 500 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.

Účinek

Plnější tělo, bohatší aroma, větší perspektiva.

Dávkování a použití

Individuální, dle požadavků na nápoj.

Doporučené: 10 -30 g/100 l.

Ddávku rozmíchejte v 10násobném množství vlažné vody a vmíchejte do celého objemu nápoje. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti. Lze je aplikovat v období fermentace nebo do již hotové. vína. Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena!

Řada HOUSE je specifická dlouhým a pomalým opálením. Tím zajišťuje pevnou a intenzivní maceraci aromatických a chuťových látek.

Složení

Mleté opalované dřevo French House, vyrobené z francouzského dubu (Quercus roburúpetrae) z nejlepších oblastí - Allier/Nièvre/Bourgogne/Vosges. Dřevo je přirozeně sušené na vzduchu po dobu 36 měsíců. 

Původ: Oak Wise, Nivolas-Vermelle, France

Skladování

V suchu, dobře uzavřené.

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola