Vinařská technologie

Tato odborná publikace slouží jako přehledný průvodce moderním i tradičním zpracováním hroznů a výrobou vína. Poskytuje ucelené technické informace, které ocení začínající i pokročilí vinaři hledající spolehlivý zdroj pro kvalitní výrobu domácího vína i profesionální praxi.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: SOD00850
1 129 Kč 933,06 Kč bez DPH
Vinařská technologie
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 59 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Tato odborná publikace slouží jako přehledný průvodce moderním i tradičním zpracováním hroznů a výrobou vína. Poskytuje ucelené technické informace, které ocení začínající i pokročilí vinaři hledající spolehlivý zdroj pro kvalitní výrobu domácího vína i profesionální praxi.

Autory knihy jsou vysokoškolský pedagog se specializací na víno prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. a Ing. Jan Stávek, Ph.D. – enolog a lektor. Pro vybrané technologické postupy jsou v knize uvedeny názory zkušených technologů a specialistů z praxe. Ve druhém vydání přibylo 9 nových příspěvků od 6 technologů, celkem tedy v knize najdete 26 příspěvků od 18 technologů. Publikace je doplněna o praktický rejstřík, řadu ilustrativních obrázků, tabulek a grafů. Vytištěna je na kvalitním křídovém papíře a je vázaná.

Technické parametry

  • Název: Kniha Vinařská technologie
  • Výrobce/autor: Josef Balík, Jan Stávek
  • Vazba: pevná 
  • ISBN: 978-80-87498-22-4
  • Zaměření: technologie výroby vína, zpracování hroznů, analýza látkových složek vína, nádoby ve vinařství, zrání a skladování vína, a další..

Využití

  • Studium technologických postupů při výrobě bílých, růžových a červených vín.
  • Odborný průvodce pro vinaře, kteří chtějí zdokonalit procesy kvašení a zrání.
  • Zdroje informací pro plánování sklepního hospodářství a sanitace.
  • Pomůcka pro domácí vinaře při nastavování správných postupů při výrobě domácího vína.
  • Podpora při práci se specializovaným vinařským vybavením a vinařskými potřebami.

Výhody

  • Kompaktní zdroj aktuálních technologických poznatků z oblasti enologie.
  • Srozumitelně podané kapitoly vhodné i pro začínající vinaře.
  • Praktická data, tabulky a postupy, které lze rovnou aplikovat v praxi.
  • Podpora efektivního využití potřeb pro vinaře i správné technologické hygieny.
  • Výborný referenční materiál pro každého, kdo se věnuje výrobě vína a práci ve sklepě.

Kniha Vinařská technologie je spolehlivou součástí výbavy každého vinaře, zahrádkáře či domácího kutila. V nabídce Vinařského domu Kopeček najdete další kvalitní hobby potřeby, vše pro vinaře a zahrádkáře pro vaše projekty i každodenní práci.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola