Nastavení
Gumová zátka - článek: 7 - 32/38 mm.
Nabízíme širokou paletu rozměrů kónických zátek do demižonů, dekoračních lahviček i pro domácnost z přirodního "AGLO"...
Kónická zátka vyrobená z technické pryže vhodná spíše k uzavření nádob s technickými kapalinami.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Duše k plovoucímu víku nádrže TRE 200 l.
Gumová zátka s otvorem pro kvasnou zátku na demižony na víno a ovocné šťávy s vnějším průměrem hrdla 65 mm.
Praktická plastová rukojeť usnadňuje manipulaci s demižony nebo nádobami o objemu 15 až 25 litrů. Je ideálním řešením...
Speciální lisovací enzym pro zlepšení uvolňování šťávy z bílých hroznů. Zvyšuje výtěžnost šťávy, zlepšuje čiřící...
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Měřidlo pro určení % alkoholu ve vodných roztocích.
Speciální enzym k rozkladu ovocných a hroznových kvasů.
Kanystr z potravinářškého plastu pro uskladnění a převoz veškerých tekutin. Objem 10 l
Nálevka pro pohodlnou manipulaci s kapalinami. Vyrobeno z plastu v bílém provedení.
Sítko do nálevky pro Q 30 a 35 cm, zachycuje drobné nečistoty v tekutinách - víno, medovina, pálenka a jiné.
Uzávěr na demižon 50 l
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Aroma Hruška Williams je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Chuť a vůně po Hrušce.
Tekuté aroma pro potravinářské použití hruškové chuti a vůně, 100 ml.
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny mandlí, karamelu, vanilky, medu...
Krášlící přípravek k úpravě tříslovin a zakulacení senzorických vlastností vína.
Pečetní vosk k povoskování hrdel lahví. Nevytváří výpary a zápach.
Činidlo upravující kyselost a zvýrazňovač chutí. Má mnohostranné použití.
Nacházíte se na straně 13 z 68.