Nastavení
Nerezová nádrž o objemu 75 l s rovným dnem.
Kompletní sada pro výrobu 100 l ovocného vína při nižších teplotách. Obsahuje tanin, rehydrataci, kvasinky vhodné pro...
Specializovaný enzym určený pro zpracování tvrdého ovoce napomáhá maximálnímu uvolnění šťávy a aromatických látek při...
Aroma koncentrát s vůní tmavých meruněk je skvělým nástrojem pro zvýraznění ovocných tónů ve víně nebo moštu. Díky...
Ruční stojanová zátkovačka korunkových uzávěrů, vhodná pro rychlé a krátkodobější uzavření lahví.
Nejlepší z nejlepších. Tanin z opalovaného dubového dřeva vhodný pro vína, destiláty i ostatní produkty.
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy červených vín, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín....
Korkové zátky ve tvaru T – zátky s hlavou celokorkové, nebo v kombinaci se dřevem či plastem lze použít k...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Komplexní ovocné a květinové estery. Tolerantní k chladu.
Gumová zátka - článek: 11 - 47/56 mm.
Gumová zátka - článek: 10 - 44/51 mm
Prvotřídní tekutýn tanin dodává chuť sudu barrique, kořenité aromatické tóny a komplexnost, obohacující chuť vína....
Přesná a jednoduchá pomůcka ke zjištění kyselosti půdy.
Exkluzivní soupravava roztoků na měření síry, kyseliny a bílkovin + zkumavka. Jako bonus příručka "Chci udělat...
Teploměr je určen pro měření správné teploty vína.
Obalový teploměr pro univerzální použití. Ve vinařství slouží ke zjištění bílkoviny ve víně.
Enzymatický přípravek pro odkalení moštu bílých vín. Odkalovací enzym.
Moštoměr se používá k doslazování moštu, který má částečně nízkou sladkost. Sladkost či hustotu zjišťujeme podle...
Sítko vyrobeno z nerezu vhodné pro přesévání sypkých materiálů.
Láhev pivo pákové 0,5 l
Nerezová nádrž o objemu 200 l s rovným dnem.
Výborný bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Fermentační výživa na bázi buněčných stěn, bohatá na organický dusík a stopové prvky.
Odměrný válec 500 ml B sklo vysoký.
Nacházíte se na straně 19 z 68.