Nastavení
Paprika Bhut Jolokia nese označení extrémně pálivá paprička. Rostlina dorůstá kolem 100-150cm.
Jarní salát se středně velkou, dobře uzavřenou hlávkou a světle zeleným listem, typickým znakem je červenání okrajů...
Pozdní odrůda mrkve s velmi dobrou skladovatelností. Délka kořenů je 23-25 cm, pěkně vybarvené s hladkým povrchem.
Maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti světle zelené...
AGOSTANA je pozdní odrůda cibule bílé pro přímou spotřebu, příp. krátokodoobé skladování. Plody mají jasně...
Plazivá máslová tykev s krátce kyjovitými plody hruškovitého tvaru o hmotnosti 1,5-2 kg. Semena jsou pouze v...
Steel F1 je hybridní odrůda brokolice (Brassica oleracea), typ Fellow F1, vhodná pro celoroční pěstování, po sklizni...
Raná odrůda středního až nižšího vzrůstu určená pro sklizeň v technické zralosti zejména ve folnících, v jižních...
Silně zkadeřená, výnosná listová petržel pro celoroční sklizeň natě. Bohatě dělené listy jsou tmavě zelené, hodí se...
Meloun Moro F1 je velmi šťavnatý a sladký. Řadí se mezi rané odrůdy.
Velmi vzrůstná, při venkovním pěstování velmi pozdní, extrémně silně pálivá paprika. Plody jsou nepravidelné, velmi...
Polopozdní odrůda nižšího až středního vzrůstu. Díky nižšímu vzrůstu je odolnější k vyvracení. Rostliny jsou silně...
Je oblíbenou rostlinou malých zahrad – hodí se pro pěstování ve společnosti rajčat. Perila totiž odpuzuje nevítaný...
Mibuna 1,6 g
Dobrá semena Petržel naťová Gigante D´Italia
Mrkev karotka Naomi raná
Paprika pálivá Habanero Chocolate
Paprika pálivá Kilián
Paprika roční pálivá Jalahot
výroba kečupů, polopozdní
Velmi raný hybrid s dobrým zdravotním stavem. Je vyššího vzrůstu, plody jsou delší jehlance, v technické zralosti...
Nejpěstovanější tykev pro Halloween. Plody jsou kulaté, rýhované, sytě oranžové, o hmotnosti 6 - 8 kg.
Fazol s velmi tenkými lahůdkovými lusky bez vnitřní pergamenové vrstvy, jedna z nejdelikátnějších francouzských odrůd.
Hybridní salátová řepa „baby“ velikosti vhodná pro přímý konzum i konzervování, dužnina má výbornou chuť.
Nacházíte se na straně 16 z 21.