Nastavení
Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů...
Antioxidant a stabilizátor chutě a vůně.
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Vysoce účinný stabilizátor vinného kamene.
Dokyselovač, který díky svému složení zajišťuje optimální podíl dodaných kyselin.
Roztok T - určen k důkazu přítomnosti termolabilních bílkovin ve víně.
Speciální přípravek zlepšující senzorické vlastnosti a stabilitu červených vín.
Speciální přípravek pro zvýšení kvality šumivých vín s dlouhodobým účinkem.
Speciální přípravek zachovává původní aromatiku a svěžest během zrání vína.
Trvalá stabilizace vinného kamene.
Přípravek k jednoduchému odkyselení moštů a vín.
Koloidní stabilizátor z čisté arabské gumy.
Uhličitan vápenatý je bílý prášek, který slouží ke snížení kyselosti v moštu a víně.
Antioxidant a konzervant. Další názvy: Disiřičitan draselný, Pyrosulfit draselný.
Konzervační a stabilizační činidlo.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Činidlo upravující kyselost a zvýrazňovač chutí. Má mnohostranné použití.