Nastavení
Konzervační a stabilizační činidlo.
Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě
Stabilizátor
Koloidní stabilizátor z čisté arabské gumy.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů...
Přípravek k jednoduchému odkyselení moštů a vín.
Antioxidant a stabilizátor chutě a vůně.
Činidlo upravující kyselost a zvýrazňovač chutí. Má mnohostranné použití.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Speciální přípravek zachovává původní aromatiku a svěžest během zrání vína.
Dokyselovač, který díky svému složení zajišťuje optimální podíl dodaných kyselin.
Antioxidant a konzervant. Další názvy: Disiřičitan draselný, Pyrosulfit draselný.
Tekutá síra 15 % (roztok disiřičitanu draselného) bez obsahu čpavku. Používá se jako antioxidant, protibakteriální a...
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Vysoce účinný stabilizátor vinného kamene.
Roztok T - určen k důkazu přítomnosti termolabilních bílkovin ve víně.
Speciální přípravek zlepšující senzorické vlastnosti a stabilitu červených vín.
Speciální přípravek pro zvýšení kvality šumivých vín s dlouhodobým účinkem.
Uhličitan vápenatý je bílý prášek, který slouží ke snížení kyselosti v moštu a víně.