Katechinický tanin pro použití v enologií.
Směs elagických taninů pro enologické použití.
Kaseinátový přípravek s kladným účinkem na vlastnosti vína.
Štěpky z výběrového francouzského dubu, 18 měsíců volně sušené přírodním způsobem.
Špičkový tanin rozsáhlého využití a vlastností.
Hydrolyzovaný elegický tanin.
Tanin pro červená vína
Fermentační výživa přirozeně podporující ovocné chutě a vůně
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v...
Sušené kvasinky pro fermentaci ovocných moštů a drtí s důrazem na produkci alkoholu.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů.
Pro intenzivní bílá a růžová vína. Podporuje aromatickou výraznost a komplexnost, plné ovocné a citrusové tóny.
Kvasinky pro kvalitní červená vína. Produkují stabilní ovocné estery, které vytváří aroma černého ovoce (maliny,...
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
Plná ovocná kořeněná vína červených odrůd.
Čisté, elegantní a svěží ryzlinkové vína s květinovými, muškátovými, limetkovými či minerálními tóny.
Elegantní lehká ovocná vína s tóny po červených plodech a květinách. Mezi další vlastnosti patří kryofilní vysoká...
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření. Mezi další vlastnosti...
Svěží, plná ovocná vína s citrusovými tóny.
Delikátní, lehká bílá vína s květinovými a ovocnými tóny.
Nastavení