FermiHill Berry 20 g
![Jsme profesionálové](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/profesionalove.jpg?666be642)
![Doprava k vám](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/doprava.jpg?666be632)
![Zákaznická podpora](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/zakaznicka-podpora.jpg?666be64b)
![Rychlé vyřízení objednávky](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/vyrizeni-objednavky-1.jpg?666c328e)
Kvasinky pro kvalitní červená vína. Produkují stabilní ovocné estery, které vytváří aroma černého ovoce (maliny, ostružiny, borůvky).
Vhodné také pro
AN, ALI, CS, DO, FR, ZW
Dávkování
20 g/hl. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení 13-23°C.
Složení
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, vhodné pro středoevropská vína.
Alkoholová tolerance 15,5 %.
Původ:
Fermivin P21,
OENOBRANDS SAS, Francie
Skladování
Skladujte v suchu, dobře uzavřené.
Varianty na prodej
Kvasinky prodáváme v těchto variantách:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.