Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto MŮŽE ODESLÁNÍ BALÍČKU TRVAT AŽ 2 PRACOVNÍ DNY.

Dubové chipsy Hill FR - NonT 500 g

Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: FMH00365
129 Kč 106,61 Kč bez DPH
Dubové chipsy Hill FR - NonT 500 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Nepálené dubové chipsy vyrobené z franzouského dubu (Quercus alba), z nejlepších oblastí- Allier/Niévre/Bourgogne. Dřevo je přirozeně sušené na vzduchu po dobu 36 měsíců.

VHODNÉ PRO

  • Vína, pálenky i ostatní nápoje.

ÚČINKY

  • Plnější tělo, bohatší aroma, větší perspektiva. 

DÁVKOVÁNÍ A POUŽITÍ 


Individuální, dle požadavků na nápoj. 


Doporučené: 
bílá a rosé vína: 2 - 6 g/l, červená vína a ostatní nápoje: 6 - 22 g/l.

Chipsy vložte do vhodného vaku nebo síta a umístěte přímo do nápoje. Doba aplikace (luhování): 1 - 6 měsícu. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti. 
Lze je aplikovat v období fermentace nebo do již hotového vína. Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena!

PŮVOD
OakWise, Nivolas-Vermelle, France

Řada NonT je specifická nepálením chipsů. Díky tomu dodávají do vín ovocné a svěží tóny. Proto jsou vhodné zejména do bílých a lehčích červených vín.

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola