Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Přípravky na ošetření vín a moštů » Víno

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Kyselina jablečná 1 kg

Kód produktu: 2824

Bílý kristalický prášek pro potravinářské použití.

109 Kč 90,08 Kč Bez DPH

skladem
- +

Nachází se v ovoci a nezralých hroznech (s vyzráváním se její obsah snižuje). Má nepříjemnou chuť, jež způsobuje pocit nezralosti a trpkosti, zejména u červených vín, kde ale může být biologickou fermentací přeměněna na příjemnější kyselinu mléčnou. Pro dokyselení se přidává v kombinaci 1:1 s kyselinou vinnou nebo samostatně v množství 89 g/hl.

Použití

Do vína pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě. Lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.

V potravinách ma všestranné využití (nápoje, mošty, džusy, marmelády, cukroví, bonbony, ...). Je stabilní a dobře rozpustná ve vodě.

Dávkování

89 g/100 l zvyšuje o kyselinu 1‰ (g/l)

Lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.

Skladování

Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete.

Bentonit Eiwex granulát 5 kg

309 Kč
+ -
ks
skladem

Sensovin 50g

79 Kč
+ -
ks
skladem

Nacalit 500 g

45 Kč
+ -
ks
skladem

Želatina jedlá 250 g

119 Kč
+ -
ks
skladem

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy