- - Vinohrad a sklep
- - Ve vinohradě
- + Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace
Příprava bílých vín
Kód produktu: 4559
Velmi podrobná příručka pro vinaře - technology o výrobě bílých, růžových a šumivých vín.
595 Kč 595 Kč Bez DPH
Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava bílých vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha velmi podrobně pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.
Vydání první, 2014. 289 stran, 62 obr., 35 tab.
Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy