Nastavení
Enzymatický přípravek pro odkalení moštu bílých vín. Odkalovací enzym.
Antioxidant a konzervant. Další názvy: Disiřičitan draselný, Pyrosulfit draselný.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Dubové čipsy pro vylepšení taninové struktury vín. Podobný efekt jako při zrání v barikových sudech může být dosažen...
Tekutá síra 15 % (roztok disiřičitanu draselného) bez obsahu čpavku. Používá se jako antioxidant, protibakteriální a...
Vynikající přírodní granulovaný bentonit, účinný již od 6°C!
Vyzinový gel k šetrnému čiření
Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů...
Kvalitní aroma "Slivovitz" od švédského výrobce.
Zvýrazňovač vůně vín. Aroma na odrůdy: Ryzlink rýnský.
Zvýrazňovač vůně vín. Aroma na odrůdy: Sauvignon.
Kvalitní aroma Tennessee Whiskey od švédského výrobce.
Aroma Malina je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Tekuté aroma muškátové chuti a vůně pro potravinářské použití.
Aroma Ananas je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Směs elagických taninů pro enologické použití.
Harmonická červená vína s komplexním aroma ovoce, čokolády i tabáku.
Fruktofilní kvasinky pro speciální typy vín i ostatních nápojů. Mají vysokou toleranci k alkoholu. Vhodné také pro...
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v...
Pro intenzivně aromatická bílá i růžová vína.
FermiHill Muller-Thurgau 100 g. Delikátna, ľahké biele vína s kvetinovými a ovocnými tónmi.
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
Nacházíte se na straně 11 z 17.