Nastavení
Sterilní filtrace k lahvování nebo uskladnění. Filtrační rozsah 0,4 – 0,8 μm. Propustnost jako u Hobra st-5.
Pro intenzivní bílá a růžová vína. Podporuje aromatickou výraznost a komplexnost, plné ovocné a citrusové tóny.
Teploměr -10 až +110 °C vhodný pro univerzální použití. Délka teploměru je 30 cm.
Válec odměrný vysoký vyrobený z polypropylenu
Rostlinný prostředek s čiřícím účinkem.
Vypouštěcí ventil (kohoutek) vyroben z nerezové oceli. Typ závitu 1/2".
Standardní korunkové uzávěry s těsněním vhodným pro pasterizaci.
Hroznový koncentrát vhodný k použití v potravinách.
Čistá buničina Greencel vyčistí z kalů při lisování ještě 95% čisté šťávy
Speciální enzym k rozkladu ovocných a hroznových kvasů.
Kvalitní skleněný demižon o objemu 20 litrů od italského výrobce v plastovém obalu.
Krabice Bag in Box 10 l hnědá středová výpusť
Tekuté aroma pro potravinářské použití švestkové chuti a vůně.
Kompletní sada pro výrobu cideru nebo šumivých vín. Obsahuje taniny pro svěžest, rehydrataci, speciální kvasinky...
Ekologická a praktická plastová láhev z kvalitního PET materiálu s příměsí recyklátu představuje ideální řešení pro...
Tekutý přípravek k odstranění sirovodíkového aroma ve víně (sirka).
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková bílá vína. Komplexní aromatika. Květinové, tropické a citrusové tóny. Vhodné i...
Zátka plastová s otvorem pro sudovou kvasnou zátku.
Gumová zátka - článek: 8 - 37/44 mm.
Roztok k určení kyselin ve víně a moštech. Obsah:250 ml.
Ruční refraktometr k určení cukernatosti hroznu.
Konzervační a stabilizační činidlo.
Hydroxid sodný - pevný 98%tní NaOH