- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- - Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Přípravky na ošetření vín a moštů » Víno
Bactiferm 25 g
Kód produktu: 8268
Výživa pro bakterie mléčného kvašení.
159 Kč 131,40 Kč Bez DPH
Speciální nutrient k zásobování bakterií mléčného kvašení esenciálními živinami. Kombinovaný přípravek z buněčných stěn, kaseinu a buničiny. Díky této speciální kombinaci živin se docílí výrazného zlepšení aktivity bakterií v problematických vínech. Na rozdíl od vinných kvasinek potřebují bakterie mléčného kvašení četné aminokyseliny. BACTIFERM® podporuje aktivitu bakterií za nepříznivých podmínek, jako je nízké pH, vysoký obsah alkoholu, silně přečiřené víno nebo víno chudé na živiny.
Použití a dávkování
Aplikační množství činí 10 g/hl, takže jednotka balení je určena na objem 250 litrů. Zamíchá se do vína před přidáním bakterií nebo se dávkuje do již naočkovaného vína 10 g/hl.
Skladování
BACTIFERM® lze v neporušeném obalu skladovat při 4-6 °C po dobu 18 měsíců. Otevřený obal obratem spotřebujte.
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy