Úvodní strana | Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Víno bezva(d)

Víno bezva(d)

Že víno v nádobě začne náhle chutnat jinak, než doposud chutnalo, zažil už každý vinař. Obvykle se jedná o klasické neduhy, jako je sirka, oxidáza, zákal, pachutě a podobně. Příčiny těchto vad jsou různé, přičemž velká část je v hygieně - správná desinfekce, perfektně čisté nádoby, hadice, podlahy, ... Co ale především tyto vady způsobuje a co můžeme předem analyzovat, jsou některé hodnoty prvků ve víně, které se ještě donedávna se daly zjistit jenom nákladným rozborem v laboratoři.

Dnes vám však tuto laboratoř přinášíme rovnou do vašeho sklepa, a to formou velmi jednuduchých, rychlých ale zároveň přesných měřících preparátů REAGENZ od špičkového rakouského výrobce. Potřebujete změřit síru? Za 20 vteřin víte přesně na čem jste. Platí stejně tak i s kyselinami a bílkovinami. Stačí jeden roztok a zkumavka, která je navíc univerzální.

Bílkoviny Reagenz

599 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

SO2 - Reagenz

SO2 - Reagenz
 Nemělo by Vám chybět
139 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Kyselina Reagenz

169 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Zkumavka

69 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Laboratoř našeho strýca

Laboratoř našeho strýca
 Nemělo by Vám chybět
 Doporučujeme
999 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h