Nastavení
Svěží, plná ovocná vína s citrusovými tóny.
Pro intenzivně aromatická bílá i růžová vína.
Pro intenzivně aromatická bílá i růžová vína. Produkují vysoké množství etylových a acetátových esterů (esterové...
Komplexní aktivátor bakterií pro jablečno-mléčné kvašení.
Speciálně vybrané kvasinky přizpůsobené potřebám středoevropských odrůd zajišťují čisté a stabilní kvašení s důrazem...
Kvasinky pro jemná červená a růžová vína. Dodává tóny ostružiny, lesní jahody, třešně, borůvky. vysoká absorpce...
Pro plná ovocná kořeněná vína červených odrůd.
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
Čisté, elegantní a svěží ryzlinkové vína s květinovými, muškátovými, limetkovými či minerálními tóny.
FermiHill Sauvignon 100 g. Aromatická a svěží vína s kopřivovými, citrusovými, angreštovými i minerálními tóny.
Aromatická a svěží vína s kopřivovými, citrusovými, angreštovými i minerálními tóny.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů.
Kvasinky pro kvalitní prokvašení ovocných kvasů s důrazem na jejich aromatiku.
Pro intenzivní bílá a růžová vína. Podporuje aromatickou výraznost a komplexnost, plné ovocné a citrusové tóny.
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření.
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření. Mezi další vlastnosti...
Nacházíte se na straně 3 z 4.