- - Vinohrad a sklep
- - Ve vinohradě
- + Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- + Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve vinohradě » Knihy a publikace
Lexikon chemického složení vína
Kód produktu: 1538
Vše o složení vína a procesech v něm od předního českého odborníka Doc. Miloše Michlovkého.
339 Kč 280,17 Kč Bez DPH
Víno je složitá směs, z které již v roce 1975 bylo izolováno a pojmenováno 235 složek. Od té doby se podařilo díky novým analytickým metodám, jako jsou HPLC chromatografie, plynová chromatografie s kapilární kolonou spojenou s hmotnostní spektografií identifikovat a kvanifikovat mnoho dalších sloučenin a od roku 1985 byl překročen vrcholek 500 zjištěných složek. Po dvaceti letech se už tyto sloučeniny vyskytující se ve víně ani nepočítají, ale určitě je jich více jak tisíc.
Vydání první, 2014. 262 stran,
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy