Nastavení
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny mochy, kávy, hořké čokolády,...
Vysoce kvalitní chipsy, které do nápoje dodávají tóny pražených ořechů, kokosu, karamelu a muškátového oříšku.
Katechinický tanin pro použití v enologií.
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření.
Granulovaný kvasinkový protein nejvyšší kvality pro čiření vín.
Dokyselovač, který díky svému složení zajišťuje optimální podíl dodaných kyselin.
Živná sůl pro kvasinky s vitamínem B1 pro podporu množení kvasinek a diamoniumfosfátem. Podpora množení kvasinek a...
Komplexní antioxidační přípravek s taniny.
Enzymatický přípravek pro odkalení moštu bílých vín. Odkalovací enzym.
Koloidní stabilizátor z čisté arabské gumy.
Čistá buničina Greencel vyčistí z kalů při lisování ještě 95% čisté šťávy
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Speciálně učinkující top adsorbent k účinné harmonizaci na špičkové víno.
Granulovaný přípravek pro korekci polyfenolů.
Speciální galický tanin určený pro vinařskou technologii
Aroma Vlašský ořech je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Chuť a vůně po vlašském ořechu.
Tekuté aroma muškátové chuti a vůně pro potravinářské použití.
Vysoce kvalitní tanin, vhodný pro červená a růžová vína.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v...
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
FermiHill Sauvignon 100 g. Aromatická a svěží vína s kopřivovými, citrusovými, angreštovými i minerálními tóny.
Pro výrobu vín s možností snížení aplikace SO2.