Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto MŮŽE ODESLÁNÍ BALÍČKU TRVAT AŽ 2 PRACOVNÍ DNY.

Dubové chipsy Hill Classico

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (1 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (4 ks) Zvolte variantu
Kód: FMH00358 FMH00138 FMH00139 Zvolte variantu
2 290 Kč 199 Kč 899 Kč od 199 Kč 1 892,56 Kč bez DPH 164,46 Kč bez DPH 742,98 Kč bez DPH od 164,46 Kč bez DPH
Dubové chipsy Hill Classico
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.

Vhodné pro

Vína, pálenky i ostatní nápoje.

Účinek

Plnější tělo, bohatší aroma, větší perspektiva.

Složení

Opalované dubové chipsy French Classico, vyrobené z francouzského dubu (Quercus robur/petrae) z nejlepších oblastí - Allier/Nièvre/Bourgogne/Vosges. Dřevo je přirozeně sušené na vzduchu po dobu 36 měsíců.

Původ: OakWise, Nivolas-Vermelle, France

Dávkování a použití

Individuální, dle požadavků na nápoj. Doporučené:  

  • bílá a rosé vína: 200 - 500 g/hl,
  • červená vína a ostatní nápoje: 300 - 1000 g/hl.

Chipsy vložte do vhodného vaku nebo síta a umístěte přímo do nápoje. Doba aplikace (macerace): 1 - 5 měsíců. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti. Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena.

Řada CLASSICO se vyznačuje středním pálením. Svojí strukturou a složením chutí vytváří vína s profilem připomínající zrání v dubovém sudu.

Chipsy lze aplikovat v období fermentace nebo do již hotového vína.

Skladování

V suchu, dobře uzavřené.

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba nápojů
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola