FermiHill Glutarom

Pro výrobu vín s možností snížení aplikace SO2.

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: FMH00462 FMH00463 FMH00461 Zvolte variantu
39 Kč 169 Kč 1 289 Kč od 39 Kč 32,23 Kč bez DPH 139,67 Kč bez DPH 1 065,29 Kč bez DPH od 32,23 Kč bez DPH
FermiHill Glutarom
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Použití:

  • Silné antioxidační činidlo.
  • Efektivně reaguje s chinony, zabraňuje aglomeraci (ta zodpovídá za hnědnutí moštů a oxidaci vín).
  • Přirozeně se vyskytuje v hroznech, jeho koncentrace pro efektivní ochranu je ale příliš nízká.
  • Inaktivované kvasinky s obsahem glutationu.

Dávkování:

  • Individuální - dle stavu moštu.
  • Doporučené: 15 - 30 g/hl

Do rmutu a moštu.

rozmíchejte v 20násobku vody a vmíchejte do celého objemu před samotným kvašením.

země původu: FRANCIE

Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola