Nastavení
Činidlo upravující kyselost a zvýrazňovač chutí. Má mnohostranné použití.
Fermentační výživa na bázi buněčných stěn, bohatá na organický dusík a stopové prvky.
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Nástupce CombiGelu. Bílkovinné čiřidlo.
Speciálně učinkující top adsorbent k účinné harmonizaci na špičkové víno.
Aroma Vlašský ořech je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Chuť a vůně po vlašském ořechu.
Aroma Chardonnay je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Aroma Malina je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny karamelu, pražených ořechů,...
Vysoce kvalitní tanin, vhodný pro červená a růžová vína.
Fruktofilní kvasinky pro speciální typy vín i ostatních nápojů. Mají vysokou toleranci k alkoholu. Vhodné také pro...
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková svěží bílá a růžová vína. Produkuje hodně esterů, uvolňuje thioly, květinové a...
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření.
Speciální aktivní uhlí s vysokou adsorpční schopností určené pro úpravu moštů, vín a ovocných šťáv. Efektivně...
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy červených vín, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín....
Práškový bentonit.
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Komplexní ovocné a květinové estery. Tolerantní k chladu.
Zátka plastová kvasná mini.
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje dodávají tóny hořké čokolády, lékořice, mochy, kávy a karamelu.
Enzymatický přípravek pro odkalení moštu bílých vín. Odkalovací enzym.
Speciální přípravek k podvojnému odkyselení.
Nacházíte se na straně 5 z 16.