Nastavení
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Rostlinný prostředek s čiřícím účinkem. Odstraňuje trpkost v chuti.
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Aroma Pálava je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Intenzivnější po odrůdě Pálava.
Tekuté aroma muškátové chuti a vůně pro potravinářské použití.
Aroma Zelené jablko je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Katechinický tanin pro použití v enologií.
Směs elagických taninů pro enologické použití.
Elegantní lehká ovocná vína s tóny po červených plodech a květinách.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Účinná ochrana kvasinek, podporující bohatý aromatický profil vína.
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Roztok T - určen k důkazu přítomnosti termolabilních bílkovin ve víně.
Antioxidační a stabilizační prostředek.
Tekuté aroma Vanilka vhodné pro použití v nápojích a potravinách.
Aroma Černý rybíz je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Chuť a vůně po Černém rybízu.
Detoxikační prostředek Exaferm. Absorbuje a odstraňuje z moštu/vína přítomné toxické a nežádoucí látky. Podporuje...
Speciálně vybrané kvasinky přizpůsobené potřebám středoevropských odrůd zajišťují čisté a stabilní kvašení s důrazem...
Kvasinky pro jemná červená a růžová vína. Dodává tóny ostružiny, lesní jahody, třešně, borůvky. vysoká absorpce...
Prémiové kvasinky, vytvářející komplexní, strukturovaná ovocná červená vína. Dodávají tóny růže, květy fialek, malin,...
Prvotřídní tekutýn tanin dodává chuť sudu barrique, kořenité aromatické tóny a komplexnost, obohacující chuť vína....
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny vanilky, briošky, sušenky, vhodné zejména pro vína...
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Nacházíte se na straně 6 z 16.