Nastavení
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Nástupce CombiGelu. Bílkovinné čiřidlo.
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Přípravek na odstranění sirovodíkového aroma.
Fermentační výživa na bázi buněčných stěn, bohatá na organický dusík a stopové prvky.
Vysoce účinný kyselý křemičitý sól.
Tekuté aroma pro výrobu potravinářských výrobků.
Zvýrazňovač vůně vín. Aroma na odrůdy: Ryzlink vlašský
Zvýrazňovač vůně vín. Aroma na odrůdy: Sauvignon.
Tekuté aroma muškátové chuti a vůně pro potravinářské použití.
Aroma Zelené jablko je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Katechinický tanin pro použití v enologií.
Směs elagických taninů pro enologické použití.
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková svěží bílá a růžová vína. Produkuje hodně esterů, uvolňuje thioly, květinové a...
Svěží vína typu Veltlinského zeleného s typickými tóny po svěžím ovoci, lehkém pepři a koření.
Elegantní lehká ovocná vína s tóny po červených plodech a květinách.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Granulovaný kvasinkový protein nejvyšší kvality pro čiření vín.
Účinná ochrana kvasinek, podporující bohatý aromatický profil vína.
Enzymatický přípravek optimalizující zrání vín na kvasnicích.
Kvalitní tanin, poskytující větší aromatickou komplexnost a plnost, stabilitu, perspektivu pro zrání, ...
Antioxidační a stabilizační prostředek.
Tekuté aroma Vanilka vhodné pro použití v nápojích a potravinách.
Nacházíte se na straně 6 z 16.