Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto MŮŽE ODESLÁNÍ BALÍČKU TRVAT AŽ 2 PRACOVNÍ DNY.

Anchor Alchemy II

Prémiové kvasinky, vytvářející komplexní, strukturovaná ovocná červená vína. Dodávají tóny růže, květy fialek, malin, ostružin. Redukují zelený charakter.

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Kód: FMH00315 FMH00316 FMH00110 Zvolte variantu
69 Kč 299 Kč 2 290 Kč od 69 Kč 57,02 Kč bez DPH 247,11 Kč bez DPH 1 892,56 Kč bez DPH od 57,02 Kč bez DPH
Anchor Alchemy II
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Prémiové kvasinky, vytvářející komplexní, strukturovaná ovocná červená vína. Dodávají tóny růže, květy fialek, malin, ostružin. Redukují zelený charakter.

Dávkování a použití:

  • 20 g / 100 l

​Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechta 20 min bobtnat ( směs zpění ), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8  °C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 16 - 28 °C.

  • VHODNÉ PRO: CM, CS, CF, AN, Me, Malb.
  • PŮVOD: AWRI
  • TOLERANCE CHLADU: 16 °C
  • ALK. TOLERANCE: 15,5 °C
  • PĚNĚNÍ: VELMI NÍZKÉ
  • VÝROBCE: OENOBRANDS®, Francie
Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba nápojů
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola