Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Přípravky na ošetření vín a moštů » Víno

Uvedené fotky jsou pouze ilustrační a můžou se od zboží lišit.

Kyselina askorbová 100 g

Kód produktu: 5180

Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů částečně nahrazuje SO2.

49 Kč 40,50 Kč Bez DPH

skladem - expedice do 12 h
- +

Je původcem tvorby kyseliny vinné. V moštech se nachází v množství okolo 50 mg/l, ve vínech potom klesá na 1 - 10 ml/l. Slouží spíše jako antioxidační a stabilizační prostředek, dávkuje se v množství 5 - 10 g/hl. Přídavek je vhodné doplnit přidáním SO2. 

Další názvy

Vitamin C, Kyselina L-askorbová, E300

Použití

Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů částečně nahrazuje SO2.

Dávkování

Individuální. Doporučená dávka 4-8 g/hl.

U vína maximálně 15 g/hl.

Návod k použití

Preparát rozpusťte v 20 násobném množství nápoje, rozmíchejte tak, aby nevznikly hrudky a poté důkladně vmíchejte do celého objemu. 

Skladování

Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete!

Premium® Tostato 10 g

209 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Antiflor Fusti esseco

32 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Hroznový koncentrát 2 kg

198 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

VinoGel 1 kg

299 Kč
+ -
ks
skladem - expedice do 12 h

Znalostiv oboru na trhu

Skvělé cenyjedny z nejlepších

Dopravajiž od 49 Kč

Zákaznickápodpora a pomoc on-line

Rychlostdodání a dopravy