Nastavení
Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě.
Stabilizátor
Speciální lisovací enzym pro zlepšení uvolňování šťávy z bílých hroznů. Zvyšuje výtěžnost šťávy, zlepšuje čiřící...
Pro zlepšení extrakce a intenzity barvy, barevné stability a celkového procesu zpracování modrých hroznů.
Fruktofilní kvasinky pro speciální typy vín i ostatních nápojů. Mají vysokou toleranci k alkoholu.
Sorban draselný je vhodný pro použití v nápojích a potravinách.
Allylisosulfokyanát (Hořčičný Olej)
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková aromatická bílá vína. Dodávají tóny grapefruitu, marakuje, angreštu a guavy....
Hroznový koncentrát vhodný k použití v potravinách.
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Aroma Slivovice je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Galický ochranný tanin, extrahovaný z tara ořechů.
Multifukční tekuté čiřidlo, zlepšující kompletní čistotu vína.
Vysoce kvalitní tanin, vhodný pro bílá růžová a šumivá vína.
Speciálně vybrané kvasinky přizpůsobené potřebám středoevropských odrůd zajišťují čisté a stabilní kvašení s důrazem...
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Velmi čistý aktivovaný bentonit.
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Prémiové kvasinky, vytvářející svěží, aromatická, řízná a tělnatá bílá vína. Dodávají tropické tóny grapefruitu,...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková strukturovaná červená vína. Fruktofilní, tóny černého ovoce, ostružin,...
”Nejlepší kontrola alkoholového kvašení”. Komplexní výživa pro fermentaci .
Aroma Sladká mandle je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Chuť a vůně po sladké mandli.