Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto může odeslání balíčku trvat až 2 pracovní dny.

Anchor Exotics MOSAIC 250 g

Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v sudu.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 0885
949 Kč 847,32 Kč bez DPH
Anchor Exotics MOSAIC 250 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Exotická ovocnost, tioly, květiny, líčí. Vhodné také pro kvašení v sudu.

Vhodné také pro

CH,RB,RŠ
Typ: Mezidruhový hybrid. 
Tolerance chladu: 18°C
Alkoholová tolerance: 15,5%
Pěnění: NE
 

Dávkování a použití

30 g/100 l. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min. bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být věrší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 18-20°C
 
Původ
Anchor Exotics MOSAIC
OENOBRANDS SAS, Francie

Skladování

V suchu, dobře uzavřené.
 
Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola