Díky, že nakupujete! 💚 Teď máme plné ruce práce, proto MŮŽE ODESLÁNÍ BALÍČKU TRVAT AŽ 2 PRACOVNÍ DNY.

Anchor NT116

Prémiové kvasinky, vytvářející svěží, aromatická, řízná a tělnatá bílá vína. Dodávají tropické tóny grapefruitu, limetky, pomela, mučenky a ananasu. Tolerantní k chladu. Vhodné pro výrobu vín typu "mladá".

Hmotnost CZ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (>5 ks) Skladem (5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Kód: FMH00391 FMH00390 FMH00381 FMH00389 Zvolte variantu
69 Kč 299 Kč 1 999 Kč 1 099 Kč od 69 Kč 57,02 Kč bez DPH 247,11 Kč bez DPH 1 784,82 Kč bez DPH 908,26 Kč bez DPH od 57,02 Kč bez DPH
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Prémiové kvasinky, vytvářející svěží, aromatická, řízná a tělnatá bílá vína. Dodávají tropické tóny grapefritu, limetky, pomela, mučenky a ananasu. Tolerantní k chladu. Vhodné pro výrobu vín typu "mladá".

Dávkování  a použití:

  • 20g / 100 l

​Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat ( směs zpění ), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8  °C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 12 - 16 °C.

  • Vhodné pro: SZ, MT, VČR, VZ, RR, IO, MM
  • Původ: ARC
  • Tolerance chladu: 11 °C
  • Alk. tolerance: 16 °C
  • Pěnění: NÍZKÉ
  • Výrobce: OENOBRANDS®, Francie
Kompletní návod a katalog Studnice vinaře: od kvasinek po finální úpravy (FermiHill)

Cesta k čistému a stabilnímu vínu začíná správnými postupy. Tento návod přináší osvědčené metody pro řízené kvašení, čiření, stabilizaci a úpravy, které vedou k dokonale vyváženému vínu.

  • Kvasinky a fermentace: výběr kmenů, teploty, restart, kontrola průběhu.
  • Živiny pro kvasinky: kdy a kolik dávkovat pro stabilní kvašení a čisté aroma.
  • Enzymy: lisování, extrakce barvy a aromatiky, rychlejší odkalení moštu.
  • Čiření & stabilizace: jak dosáhnout křišťálové čirosti a senzorické stability.
  • Školení nápoje: ladění chuti, vůně a textury (taniny, dřevo, batonáž).
  • Úprava kyselin: doladění rovnováhy chutí ve finálním produktu.
📥 Stáhnout návod & katalog (PDF)  

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba nápojů
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola