- - Vinohrad a sklep
- + Ve vinohradě
- - Ve sklepě
- + Láhve, demižony, uzávěry, plnění
- + Nerezové nádrže
- + Filtrační zařízení a materiály
- + Zpracování hroznů
- - Kvasinky a enzymy
- + Přípravky na ošetření vín a moštů
- + Přípravky na doladění nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Měření - teploměry, cukroměry a jiné
- + Plastové nádoby a kádě
- + Údržba a sanitace
- + Skleničky, džbány, koštýře
- Knihy a publikace
- Víno bezva(d)
- Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína
- + Sadařství a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojů
- Od sklizně po destilaci
- + Zahrada a dům
- + Sklo
- + Sommelier
- + Dárkové zboží
- + Naše produkty
Úvodní strana » Vinohrad a sklep » Ve sklepě » Kvasinky a enzymy » Kvasinky » Kvasinky řady FermiHill a Anchor®
FermiHill Terroir 100 g
Kód produktu: 8825
Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur lie”.
129 Kč 106,61 Kč Bez DPH
Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur lie”.
Vhodné pro: Všechny odrůdy.
Složení
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae, vhodné pro středoevropská vína.
Alkoholová tolerance: 14,5 %
Dávkování a použití
20 g/100 l. Rozmíchat ve vlažné směsi vody a moštu (1:1), nechat 20 min bobtnat (směs zpění), poté vmíchat do celého objemu. Teplotní rozdíl směsi a moštu nesmí být větší než 8°C. Doporučujeme použití výživy a kvašení při 15 - 30°C.
Původ:
Fermivin 7013,
OENOBRANDS SAS, Francie
Skladování
V suchu, dobře uzavřené
Související produkty
Znalostiv oboru na trhu
Skvělé cenyjedny z nejlepších
Dopravajiž od 49 Kč
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rychlostdodání a dopravy