Nastavení
Kompletní sada pro výrobu 100 l vína z odrůdy Tramín červený. Obsahuje ochranu rmutu, přípravek pro rehydrataci,...
Kompletní sada surovin pro výrobu vína z 100 l moštu odrůdy Veltlínské zelené. Obsahuje ochranu rmutu, rehydratační...
Kompletní sada surovin pro výrobu vína z 100 l moštu odrůdy Müller Thurgau. Obsahuje ochranu rmutu, rehydratační...
Prémiové hybridní kvasinky s robustními, aromatickými kmeny kvasinek, vytvářející jemná, svěží, ovocná bílá vína....
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Aglomerovaný aktivní uhlí je určené k čištění moštů a vín, kde pomáhá odstranit nežádoucí pachy, barviva a látky...
Tekuté bílkovinné čiřidlo Cristalline™ Liquide zajišťuje snadné a přesné dávkování při čiření vína. Zlepšuje...
Kaseinátový přípravek s kladným účinkem na vlastnosti vína.
Krášlící přípravek k úpravě tříslovin a zakulacení senzorických vlastností vína.
Assotan je osvědčený pomocný prostředek při výrobě domácího vína, který slouží k účinnému vysrážení nežádoucích...
Speciální lisovací enzym pro zlepšení uvolňování šťávy z bílých hroznů. Zvyšuje výtěžnost šťávy, zlepšuje čiřící...
Dubové chipsy HILL Complex přinášejí přírodní cestu, jak obohatit aroma, chuť i strukturu domácího vína. Výrazně...
Vysoce kvalitní nepálené dubové tyčky, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.
Francouzská dubová deska Doreau Hill poskytuje vyšší tělnatost, aromatickou komplexnost a jemnou dřevitou strukturu.
Špičkový tanin rozsáhlého využití a vlastností.
Koncentrované aroma s příchutí tequily je ideální pro dochucení domácích vín, likérů, moštů i míchaných nápojů. Díky...
Pro výrobu vín s možností snížení aplikace SO2.
Enologický produkt, který kombinuje elagické a proantokyanové taniny extrahované z kaštanu a akácie obohacené o...
Přírodní vápenatý bentonit určený pro čiření moštů a stabilizaci termolabilních bílkovin ve víně.
Vysoce účinný stabilizátor vinného kamene.
100% čistý tanin, extrahovaný z amerických ušlechtilých dubů nejvyšší kvality.
Speciální enzym maximálně zvýrazňuje přirozené aroma a jeho komplexnost.
Nacházíte se na straně 10 z 16.